Naročila: 02 / 480 13 36

O nas

V pizzeriji Maxi smo začeli z dostavo pic leta 1994. Naše pice so debelejšega testa, pripravljene v pladnjih (po želji pripravimo tudi tanko pečene na šamotu in večje v premeru), bogato obložene in pečene v električni peči.

Testo pripravljamo iz predtesta oz. bige. To pomeni, da pred zaužitjem ne boste vonjali kvasa, ker ga je v testu zelo malo (kljub temu je testo debelejše), po zaužitju pa vas ne bo napenjalo in tiščalo v trebuhu.

Za naše pice uporabljamo skrbno izbrane sestavine. Maxi smo poimenovali tudi našo družinsko pico, katera ima 50 cm premera. Naše redne stranke si jih rade naročajo za družinska kosila, otroške zabave, službene malice,...

Nepogrešljive so ob večernih druženjih in športnih dogodkih pred televizorjem. V poletnih mesecih za vrtne zabave ali pa kar tako, ko ne veste kaj bi kuhali. Pico vam razrežemo in dostavimo ob željeni uri. Pice vam dostavimo tople, saj jih vozimo v električno ogrevanih komorah.

NAMIG: Pice si naročite preden odhajate iz službe, ko se peljete iz mesta ali pa ob določeni uri. Tako bo ob vašem prihodu domov, tudi hrana že pri vas. Veseli smo tudi vsake vaše kritike ali pohvale, le tako smo lahko takšni kot vi želite, najboljši za vas.

Ne pozabite!

V najkrajšem možnem času vam hrano dostavimo v službo, domov ali na zabavo.

Designed and produced by ASINEO.